St. Antonius Ziekenhuis

De Nieuwe Kleren van de Keizer

Bij de personeelsvereniging kunt u kaartjes bestellen voor de voorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer van het Utrechts Sprookjestheater '... lang en gelukkig'.

De Nieuwe Kleren van de Keizer

Twee broers, Thomas en Dries zitten al tien maanden in de gevangenis omdat ze de belasting niet hebben betaald. Belasting die de Keizer gebruikt om steeds duurdere kleding te laten maken. Het hele land leeft in armoede en daarom hebben ze een plan bedacht. Ze doen zich bij de Keizer voor als kleermakers die zelf stoffen weven voor hun kleding. Hun stoffen zijn zo bijzonder mooi als ook magisch. Een ieder die liegt, bedriegt of slecht is zal al dat moois nooit kunnen zien want voor hen is de kleding onzichtbaar. Voor de Keizer de perfecte manier om te zien wie hem bedriegt, of zal hij zelf ook de kleding niet zien? Kom gauw kijken naar dit muzikale sprookje op 10 februari of 17 maart 2019 om te zien of het plan van Thomas en Dries werkt.

Ongeveer vijftig leden - van 5 tot 30 jaar -  van het Utrechts Sprookjestheater '...lang en gelukkig', spelen voor iedereen vanaf 5 jaar op 10 februari en 17 maart een nieuw bewerkt sprookje in de Rabobankzaal van Theater DE KOM.. De vereniging komt voort uit Jeugdoperette Rivieren- en Dichterswijk en is amateurtheater met een professionele uitstraling.

Zaal open 14:00 uur, aanvang voorstelling om 14:30 uur

Reguliere prijs eerste rang €12,50. Tweede rang kaarten €10,00 .

Via de personeelsvereniging kost een eerste rangs kaart € 7,50 per stuk. Tweede rangs kaarten kosten via de persooneelsvereniging € 5,00 per stuk. Maximaal 5 kaartjes per personeelslid.

Kijk op onze website www.utrechtssprookjestheater.nl voor meer informatie en foto's.

 

Na 10 januari 2019 kunt u uw reservering niet meer annuleren.

 

Kaartjes aanvragen kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de activiteit. Kies de datum. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. U kunt de naam/namen van uw eventuele introducé(s) vermelden en u kunt aangeven of u eerste of tweede rangs kaartjes wilt. Uw inschrijving vervolgens bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging. U hebt daarvoor uw microsectienummer en uw geboortedatum nodig.

Gegevens

De activiteit is niet meer beschikbaar.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten