St. Antonius Ziekenhuis

Terschelling

Terschelling.

.... 'Even de wind door je haren'

Terschelling is ca. 30 km lang en bestaat uit 80% natuurgebied, heeft zo'n 70 km fietspad en telt vijf dorpen. Hier staat de beroemde vuurtoren Brandaris, die al sinds 1594 waakt over het eiland. Op Terschelling kun je het hele jaar heerlijk fietsen en wandelen door bos, duinen, heide, ect. Ook zijn de musea beslist een bezoek waard. In de dorpen zijn aparte winkeltjes te vinden en tarrassen waarop het goed toeven is!

We gaan een dag naar Terschelling!

Zaterdag 6 juli 2019 gaan we naar Terschelling!

05.45 uur Verzamelen in Utrecht (middenwetering, parkeerplaats aan de achterzijde van het ziekenhuis, nabij geboortezorg)

06.00 uur Vertrek vanaf de achteringang van ons ziekenhuis in Utrecht. De bus kan NIET wachten want de boot naar Harlingen wacht ook niet.

08.30 uur Vertrek Harlingen met de snelboot. We moeten rond 8.15 uur als groep verzamelen in de vertrekhal en als groep inchecken.

09.15 uur Aankomst op Terschelling

09.20 uur Koffie met Cranberry taart bij Restaurant Zeezicht (aan de overkant van de haven)

10.30 uur Zeehondentocht met de Talisman*

12.00 uur Ophalen fietsen*

19.45 uur Verzamelen bij de vertrekhal in West-Terschelling. We moeten weer als groep inchecken.

20.15 uur Vertrek Terschelling. De boot wacht niet. Mis je de boot dan mag je zelf voor een overnachting op Terschelling zorgen en het vervoer terug naar huis regelen.

22.15 uur Vertrek Harlingen

23.45 uur Aankomst in Utrecht

 LET OP, Dus alleen vertrek vanaf ons ziekenhuis in Utrecht; achteringang aan de Middenwetering.

Voor deze mogelijkheid om heerlijk uit te waaien betaal je als lid € 35,00. Een introduce mag mee voor € 55,00.

Vol = vol!

* ga je niet mee met de zeehondentocht laat dit ons weten dan zorgen wij ervoor dat je fiets om 09.15 uur klaar staat.

* elektrische fietsen zij te huur, hierover ontvang je nog een mail. Bijbetaling elektrische fiets bij de winkel op Terschelling, contant te voldoen.

Annuleren kan tot 6 juni 2019, restitutie van de deelname kosten na 6 juni 2019 is alleen mogelijk als wij iemand anders op de reservelijst hebben staan die nog mee wilt.

Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden voor inschrijving van toepassing.

Inschrijven kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de gewenste activiteit. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. Eventueel uw introduce vermelden. Uw mailadres en mobiele telefoonnummer vermelden. Uw inschrijving vervolgens bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is. We sturen u per intrene post een uitnodiging.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging. U hebt daarvoor uw personeelsnummer/microsectienummer en uw geboortedatum nodig.

 

 

Gegevens

De activiteit is niet meer beschikbaar.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten