St. Antonius Ziekenhuis

Antonius Motorrit 2019

 

Schrijf je in voor de St. Antonius motorrit 2019

 

 

 

 

Op zaterdag 1 juni wordt er weer een toeristische motor toertocht georganiseerd voor medewerkers van alle locaties van het St. Antonius Ziekenhuis.

 

Om 09.00 uur verzamelen wij in het personeelsrestaurant in Nieuwegein, motoren kunnen bij het laad/los perron worden gestald.

Om 09.30 uur vertrekken wij, onderweg stoppen we een aantal keer, onder meer voor de koffie en de lunch. De dag sluiten wij af met een heerlijk buffet (wel even aangeven of je daar gebruik van wil maken).

Medewerkers mogen maximaal drie introducees meenemen.

 

De route is ca. 200 km lang en voert dit jaar richting de Veluwe.

Uiteraard wordt onderweg de inwendige mens niet vergeten, er wordt gestopt voor koffie, de lunch wordt in de buitenlucht gebruikt en de dag wordt afgesloten met een buffet.

De kosten voor deelname bedragen voor PV leden € 10,=  en introducees €15,=.

PV leden en introducees kunnen zich inschrijven via onderstaand formulier.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Hans van Schaik, klinisch chemisch laboratorium locatie Nieuwegein

e-mail h.schaik@antoniusziekenhuis.nl of telefonisch 088-3207131. Of neem contact op met de personeelsvereniging.

 

Na 18 mei 2019 volgt er geen restitutie van de deelname kosten als u annuleert.

Door mijn aanmelding voor de St. Antonius Motorrit verklaar ik op de hoogte te zijn van het feit dat deelname geheel op eigen risico is en de organisatie niet aansprakelijk gesteld kan worden voor schade of letsel ontstaan tijdens de rit.

 

Inschrijven kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de gewenste activiteit. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. Eventueel uw introduce vermelden. De vragen beantwoorden. En vervolgens uw inschrijving bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is. We sturen u per mail of anders per intrene post een uitnodiging.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging

Namens de organisatie,

Hans van Schaik

KCL locatie Nieuwegein

Gegevens

De activiteit is niet meer beschikbaar.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten