St. Antonius Ziekenhuis

Rome 2019

Inschrijving start donderdagavond 14 juni 2018 om 19.00 uur.

In 2019 gaan we met de personeelsvereniging naar ROME !!

We vertrekken op donderdag 28 maart 2019 om +/- 14.00 uur vanuit Nieuwegein en komen zondag 31 maart 2019 om +/- 00.00 uur weer aan.

In Rome overnachten we in hotel Santa Costanza 4*

Kosten voor deze reis:

350 euro voor leden

360 euro voor introduce

Toeslag 1 persoonskamer 45 euro per nacht

Je mag 1 introduce meenemen

 

Inclusief:

Vervoer naar Rotterdam per touringcarbus v.v.

Vliegreis vanaf Rotterdam naar Rome (incl 10 kg handbagage)

Vervoer vanaf airport Rome naar hotel v.v.

3 overnachtingen met ontbijt

 

Exclusief:

Stadswandeling met gids! Kosten € 19,50 p.p. (bij minimaal 40 deelnemers).

Extra bagage bij te boeken voor € 35,00

Info en aamelden voor de stadswandeling of extra koffer volgt later en wordt niet bij de inschrijving al gevraagd.

Reis- en annuleringsverzekering ( deze verzekering dient u zelf af te sluiten).

 

Vol is vol! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je mee schrijf je dan 14 juni 2018 om 19.00 uur gelijk in! Inschrijving gebeurd op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. Nadat het maximale aantal inschrijvingen is bereikt kom je automatisch op een reservelijst. Je ontvangt ongeveer een week later van de secretaresse van de personeelsvereniging bericht of je bent ingeschreven.

Doorverkoop is niet toegestaan, zie onze algemene voorwaarden. Bij te weinig animo voor deze reis zal de organisatie deze reis niet door laten gaan.

LET OP: inschrijving is pas definitief als je een mail hebt ontvangen van de personeelsvereniging! Duurt ongeveer een week.

 

 

 

Inschrijven kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de gewenste activiteit. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. U kunt de naam/namen van uw eventuele introducé vermelden. Uw e-mail adres en telefoonnummer vermelden. Uw inschrijving vervolgens bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is. Deelname is op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. Uw deelname is pas definitief als u van de personeelsvereniging daarover bericht krijg. 

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging. U hebt daarvoor uw personeelsnummer en uw geboortedatum nodig.

Gegevens

De activiteit is niet meer beschikbaar.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten