St. Antonius Ziekenhuis

The Lion King

MUSICAL THE LION KING

 

Wie gaat er met ons mee naar deze prachtige musical in Scheveningen?

Datum: vrijdag 12 april

Tijdstip vertrek:
Nieuwegein 17.30 uur
Woerden 18.00 uur

Prijs leden 55 euro, Introduce mag mee voor 65 euro.

Je mag 1 introduce meenemen!

Wat krijg je hiervoor:

Vervoer per bus

1ste rang plaatsbewijs

Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers!

In de pauze diverse drankjes (bier, wijn en fris) met bittergarnituur!

 

De inschrijving opent dinsdag 29 januari 2019 om 19 uur:

 

Indien u na 8 maart 2019 annuleert volgt er geen restitutie van de deelname kosten, tenzij wij een deelnemers van onze eventuele reservelijst daarvoor in de plaats kunnen laten gaan.

De toegangskaarten worden in de bus uitgedeeld. Het is daardoor niet mogelijk om op eigen gelegenheid naar de musical te gaan. 

LET OP: we controleren op lidmaatschap en pasjes bij instappen van de bus. Je kan je kaartje niet overdoen aan een collega die geen lid van de PV is of een introduce meenemen op naam van een lid.

Inschrijven kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de gewenste activiteit. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. U kunt de naam/namen van uw eventuele introducé vermelden. Vragen omtrent telefoonnummer en opstapplaats e.d. nog beantwoorden. Uw inschrijving vervolgens bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is. We sturen u per mail een uitnodiging.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging. U hebt daarvoor uw personeelsnummer en uw geboortedatum nodig.

Gegevens

De activiteit is niet meer beschikbaar.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten