St. Antonius Ziekenhuis

Dikke Dames Schilderen

De personeelsvereniging geeft een workshop Dikke Dames Schilderen.

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van de Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Wist je dat je deze schilderijen ook zelf kunt maken?

Aan de hand van voorbeelden en een duidelijke uitleg leer je de technieken om zelf een mooi schilderij maken volgens het 'Dikke Dames' concept. Deze workshop geven we onder de deskundige leiding van Edith van 'Het aletlier van E'. Tevens werkt Edith als verpleegkundige in ons ziekenhuis.

Je hoeft echt geen ervaring te hebben om mee te doen aan deze workshop, we maken er altijd iets leuks van. Het komt altijd goed!!

Edith neemt voorbeelden mee die als model worden gebruikt; hiermee gaan we dan aan de slag. De extra materialen die voor de speciale effecten worden gebruikt zorgen voor een creatief en mooi eindresultaat.

 

Deelname kost slechts € 15,00.

Deze activiteit is zonder introduce.

We geven deze avond durende workshops in de conferentiekamer 2 en in de conferentiekamer 3B, let op alleen op 27-5, in ons ziekenhuis in Nieuwegein op woensdag 8 mei 2019 op donderdag 23 mei 2019 en op maandag 27 mei 2019.

Aanvang om 19.00 uur. De workshop duurt tot circa 22.00 uur.

 TIP: Trek kleding aan wat vies mag worden.

Indien u na 19 april 2019 annuleert voor deze activiteit volgt er geen restitutie van de deelneme kosten, tenzij wij iemand van onze eventuele reservelijst voor u in de plaats kunnen laten gaan.

 

Inschrijven kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de gewenste activiteit. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. Uw inschrijving vervolgens bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is. We sturen u per mail een uitnodiging.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging. U hebt daarvoor uw personeelsnummer en uw geboortedatum nodig.

 

De Inschrijving start op maandag 11 februari om 19.00 uur.

 

 

De Inschrijving start op maandag 11 februari om 19.00 uur.

Gegevens

De activiteit is niet meer beschikbaar.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten