St. Antonius Ziekenhuis

Nederland - Ierland EK2020

De personeelsvereniging gaat Oranje steunen in De Kuip.

 

Alweer het vijfde duel in de EK-kwalificatie voor het Nederlands heren elftal is Nederland - Noord Ierland. Als Oranje het al lastig krijgt dan zal die tegenstand met name van Noord-Ierland komen.

 

De Noord Ieren waren er op het laatste EK in 2016, waar Oranje ontbrak, nog bij en wisten daar zelfs de tweede ronde te halen als nummer drie van de poule (met Duitsland, Polen en Oekraïne). In de achtste finale werd nipt van Wales verloren.

Wedstrijdinformatie

Tegenstander: Noord-Ierland  (33e op de FIFA ranglijst)

Wedstrijdtype: Kwalificatiewedstrijd EK 2020

Wedstrijddatum: 10 oktober 2019

Aanvang wedstrijd: 20:45 uur

Stadion, plaats: De Kuip, Rotterdam

 

De personeelsvereniging heeft kaartjes.

We gaan met de bus naar De Kuip alwaar we als groep de wedstrijd gaan beleven.

Je kan mee voor € 49,00. Voor een introduce betaal je € 59,00.

 

We vertrekken vanaf ons ziekenhuis in Nieuwegein aan het begin van de avond. Exacte tijd laten we nog weten.

 

We hebben een optie op 50 kaarten. Optie verloopt op 27 juni 2019. Dus schrijf je uiterlijk die datum in via de website van de personeelsvereniging. Op is op, vol is vol.

Bij voldoende inschrijvingen kunnen we de reis door laten gaan.

Als extra optie kunnen we eventueel een tweede bus inzetten waarmee we totaal circa 100 deelnemers mee kunnen nemen. Maar dat kan natuurlijk alleen bij voldoende deelname en bij volle bussen.

De kaart toekenning gaat op volgorde van binnenkomst van de inschrijving; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Inschrijven op andermans naam is niet toegestaan. In de bus zullen we vragen om uw personeelspas.

Indien u na 27 juni 2019 annuleert voor deze activiteit volgt er geen restitutie van de deelneme kosten, tenzij wij iemand van onze eventuele reservelijst voor u in de plaats kunnen laten gaan.

Inschrijven kunt u hieronder. Let wel; u moet ingelogd zijn. Inloggen doet u aan de rechterkant van deze website. Dus eerst inloggen. Dan inschrijven op de gewenste activiteit. Uw mailadres en telefoonnummer vermelden. U krijgt dan uw naam en de inschrijfdatum te zien op uw scherm. Uw inschrijving vervolgens bevestigen door op de knop eronder te klikken. U krijgt een melding dat uw inschrijving gelukt is. We sturen u per mail een uitnodiging.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging moet u zich eerst aanmelden als lid. Ook deze aanmelding staat aan de rechterkant van de website. Daarna kunt u zich inloggen. Iedereen die werkzaam is in ons ziekenhuis kan lid worden van onze personeelsvereniging. U hebt daarvoor uw personeelsnummer en uw geboortedatum nodig.

Gegevens

» 10-10-2019 om 20.45 uur
0 plaats(en) vrij
Inschrijven niet meer mogelijk

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten