St. Antonius Ziekenhuis

Lid worden

Iedereen die in loondienst  in het St. Antonius ziekenhuis werkt, kan lid worden van de personeelsvereniging. De contributie bedraagd € 1,00 per maand en zal automatisch worden ingehouden van uw salaris. Indien dit niet mogelijk is ontvangt u een acceptgiro.

Werkt u als vrijwilliger in ons ziekenhuis dan bent u automatisch gratis lid van de personeelsvereniging. De Directie van ons ziekenhuis heeft de contributie voor u betaald als dank voor uw inzet voor ons ziekenhuis.

Personen die werkzaam zijn in het St. Antonius ziekenhuis, maar niet op de loonlijst staan van het St. Antonius ziekenhuis kunnen ook lid worden van de personeelsvereniging. De contributie hiervoor is € 18,00 per jaar. Te voldoen na ontvangst van acceptgiro.

Als u nog geen lid bent van de personeelsvereniging vindt u aan de rechterkant op onze site een inschrijfmogelijkheid. Wij vragen daarvoor uw personeelsnummer en uw geboortedatum. Alle medewerkers van het St. Antonius ziekenhuis hebben een personeelsnummer, dus ook de medisch specialisten en de vrijwilligers.  Weet u uw personeelsnummer niet dan kunt u deze opvragen bij uw leidinggevende of bij de HR-servicedesk.

Aanmelden / Inloggen

Microsectienummer:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
 
Nog geen lid van de PV? Klik hier om u in te schrijven.

Aankomende activiteiten